In: gallerians och Stenstans presentkort är en perfekt present att ge till barn, barnbarn, föräldrar, vänner eller medarbetare, som julklapp, födelsedags- och studentpresent eller för att visa uppskattning till någon man tycker om. Med in: gallerians och Stenstans presentkort kan du bland annat shoppa, äta, fika och använda hos frisör. En gåva som kan bli till nästan vad som helst.

VART KÖPER JAG PRESENTKORTET?

  • I in: gallerians presentkortsautomat vid Teknikmagasinet
  • Entré Sundsvall i Stenstan Visitor Center
  • Företag kan också maila in: gallerians centrumledning

Automaten tar emot de vanligaste kreditkorten och du kan ladda in: gallerians och Stenstans presentkort med ett valfritt belopp mellan 100 – 5 000 kr. Du får presentkortet direkt ur automaten. Presentkortshållaren får du utan kostnad hos Teknikmagasinet vid uppvisande av presentkortet och för företag finns de som tillval. Giltighetstid är 1 år från inköpsdatum.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Jag har fått ett presentkort. Hur kan jag se saldot på kortet?

Klicka här!

Skriv in det 16-siffriga numret du finner på baksidan av kortet, så får du se hur mycket pengar som är tillgängligt. Du kan också kolla ditt saldo i presentkortsautomaten eller ringa konsumentsupport på 08-22 50 30.

Hur länge är presentkortet giltigt?

Presentkortet är giltigt 12 månader från inköpsdatum.

Var kan presentkortet inlösas?

Presentkortet kan användas i alla butiker i In: gallerian och hos butiker i Stenstan som har en presentkortsdekal i entrén/vid kassan. Heltäckande lista över deltagande butiker, restauranger och företag hittar du här.

Kan kortet växlas in till kontanter?

Nej.

Jag har tappat mitt kort. Kan jag få ett nytt?

Vi ersätter tyvärr inte kort som har tappats/blivit stulna.

Jag har andra frågor om ett presentkort jag har fått.

Då kan du kontakta konsumentsupport på 08-22 50 30.
Supporten är öppen måndag – fredag 10:00 – 20:00 och lördag – söndag 10:00 – 18:00.

Giltighetstid och villkor

In: gallerians och Stenstans presentkort gäller i 12 månader från inköpsdatumet. Kortet går inte att byta mot kontanter. Förstört eller förlorat kort ersätts inte. När du handlar i en butik med ett presentkort så återfås ett tillgodokvitto eller presentkort i respektive butik vid eventuellt återköp.